LOADING

Type to search

Astrofocus

Nauka

Astrofocus

Cesta Guru Jary Prosinec 28, 2017
Share

Astrofocus® – Planetární mandala je horoskopem přetvořeným do obrazové podoby, čímž klient, pro kterého je Astrofocus® vytvořen, ale i náhodný divák z něj okamžitě získá potřebný vhled a pocit i bez znalosti astrologie a zákonitostí klasického horoskopu. To nejpodstatnější z našeho nitra vyjádří Astrofocus® tak, že to ostatní uvidí i pocítí během prvního pohledu.

Guru Jára tvoří Planetární mandaly technikou digitální malby, inspirované tradičním tibetským uměním thangk a mandal. Při tvorbě používá své autorské fotografie, posvátné symboly a portréty lidí. (www.jaroslavdobes.org).

Guru Jára sám o Astrofocusech® říká: „To, co z tradičního horoskopu dokáže po hodinovém rozboru vyčíst jen zkušený astrolog, uvidí a ucítí z Astrofocusu na první pohled každý člověk. Astrofocus® je materializací osudu, v níž je abstraktní vize horoskopu prostřednictvím díla umění zhmotněna do existence. Tvůrce se během tvorby mění v impresionistu, jenž tajemství osudu, vepsané do hvězd, projevuje ve formě vnímatelné našimi smysly.“

Astrofocusy® se používají záměrně do jednotlivých oblastí pokoje, prostoru, kde podporují právě tu vybranou oblast života, kterou chceme rozproudit či v ní toužíme dosáhnout změny, pokroku a úspěchu.

Praxe ukázala, že toto působení Astrofocusů® funguje nejen na klienty, pro které byl Astrofocus® vytvořen, ale také na lidi, kteří řeší ve svých zcela odlišných životech podobné pocity, nálady, zábrany nebo životní situace.

Velmi populární je Astrofocus® kurz, který lze studovat dálkově z tepla domova skrze interaktivní materiály a tvořivé úkoly. Astrofocus kurz je jak pro astrology, tak pro milovníky umění nebo jen tvůrčí typy. Propojuje duchovní růst, světové umění a originalitu života.

Guru Jára o kurzu:

„Čeká nás spolu spousta různorodých lekcí, které se snaží skrze náš zrak, nejrůznějšími vizuálními a uměleckými prvky ovlivnit naši osobnost, náš život a naši duši tak, abychom se častěji radovali, a abychom co nejsilněji pociťovali smysl života, a abychom tento prožitek umožnili také druhým.“

Astrofocus® kurz je rozdělen do 3 stupňů. V prvním na vás čeká obsáhlý seminář Barvolamy otisku duše a tři lekce magický a kořenový Astrofocus® Totem, ochranný a nabíjející Astrofocus® Talisman a Astrofocus® Titulka k ovlivňování svého podvědomí a tím plnění přání.

Specialistou na Astrofocus pro ČR je Bhagavata.

Bhagavata

Jogínka, architektka, lektorka ve škole Interiérového Designu, Feng shui konzultantka a Dj-ka. Kromě pravidelných lekcí jógy v češtině i angličtině vede prožitkové semináře zaměřené na osobnostní rozvoj. Tématem jejích víkendových workshopů jsou také Feng Shui a tvorba planetárních mandal – Astrofocusů, které ji od prvního setkání učarovaly. Pečuje o Mistrovo Astrofocus dílo, jeho vystavování a pomáhá s individuálním výběrem.

tel. 731 569 215

Previous Article
Next Article