LOADING

Type to search

Astromóda

Nauka

Astromóda

Cesta Guru Jary Prosinec 28, 2017
Share
Astrologie slouží jako systém vzájemné komunikace mezi lidmi a božským. Všechny astronomické fenomény – pohyby a cykly planet a hvězd zastupují viditelné rozměry božských sil. Konkrétní konstelace planet v individuálním čase narození je božská časová mapa pro život jedince. Znalost této vesmírné rezonance se stává nástrojem pro udržování neustálé interakce mezi nebem a zemí.

Astromóda® je originální nauka Guru Járy propojující Astrologii a Astromedicínu, v níž každé části těla dominuje jedno ze znamení horoskopu (např. hlava je spojena se znamením Berana). Astromóda® mění něco venku (oděv, make up, tetování, střih, piercing, šperky), ale zároveň co může být niternějšího než naše oblékání a upravování se, a tak zároveň měníme naše nitro, zvyky, image. Vytváří z osobního stylu oblékání magický talisman, který je v souladu s osobností a zároveň podporuje v té životní oblasti, která to právě potřebuje.

Astromóda® pomáhá odhalit jedinečnost nitra, originalitu, která se skrývá v osobním horoskopu. Pomáhá správně načasovat důležité kroky našeho života a pochopit, co po nás jednotlivá období chtějí. Tím se dá předejít těžkosti překážek a hlavně zajistit využití všech příležitostí.

Specialistou na Astrologii a Astromódu® v ČR je Hypatia a Sarada.

Hypatia

Astroložka, překladatelka a tlumočnice (absolventka oboru translatologie na FF UK v Praze). Studiu astrologie se věnuje od roku 1995 a setkání s Guru Járou v tomtéž roce znamenalo zásadní změnu a pochopení v jejím astrologickém a duchovním hledání. Přeložila více než desítku knih, převážně s astrologickou tématikou, během let má za sebou množství časopiseckých příspěvků, přednášek a seminářů k zásadním tématům lidského života a jeho pochopení, a k popularizaci astrologie jako pomůcky pro život. Je tlumočníkem z hvězdného jazyka, který vede lidi k tomu, aby našli sebe, mohli se vědomě měnit a překonávat momentální výzvy života. Odborně a s vášní se již mnoho let věnuje také astrologii prostoru a Astromódě.

astromila@gmail.com

Sarada

Astroložka, lektorka s dvacetiletou praxí.  Svému duchovnímu Mistrovi Guru Járovi vděčí nejen za výuku astrologie, ale hlavně za posunutí hranic v myšlení, žití i cestování. Díky jeho poutím poznala dobře Indii, její významná poutní místa na toku posvátné řeky Gangy i Jižní Indie. To vše spojila se svou dlouholetou praxí v oboru astrologie i se svými životními zkušenostmi. Dovede se díky tomu vžít do situací lidí, kąteří potřebují pomoci s prací na svém růstu, nebo poradit jak dál v životě.  V úžasném a populárním oboru astrologie – astromóda, ukáže jak pomocí oblečení, barev a doplňků posílit ty oblasti života co právě potřebuje a tím vylepšit svůj život.

hana@manek.cz

Previous Article
Next Article