LOADING

Type to search

Aurarelax

Nauka

Aurarelax

Cesta Guru Jary Prosinec 28, 2017
Share

Aurarelax® vychází z tisíce let starých duchovních nauk a technik předávaných po staletí z Mistra na žáka. Aurarelax® jako cestu k osvícení připravil Guru Jára. Její techniky kultivují a připravují naši mysl, energii, srdce k životním vrcholům, k úspěchům v čemkoliv. Používanými technikami jsou hlavně Hatha jóga, prožitková Aurarelax® jóga, aurické a energetické léčení, vizualizace, modlitby, mantry, afirmace, relaxace, koncentrace, dechová cvičení a meditace.

Cvičení jógových pozic je v Aurarelax® józe chápáno jako výjimečná duchovní aktivita – bereme naše tělo tzv. s sebou. Aurarelax® techniky noří do nitra, rozšiřují vědomí, léčí na té úrovni, na které to potřebujeme. Někdo potřebuje pro svůj posun a úspěch v životě tzv. „nabrousit pilu“ své koncentrace, jiný ocení schopnost se zcela uvolnit, zrelaxovat nejen své tělo, ale také mysl.

Většina lidí se neudrží pořád v pohodě, jsou tzv. „baterky“, které se nabijí a vybijí, mají emoční a myšlenkové propady. Pak jsou lidé, kteří jsou tzv. „magnety“, jsou velmi vzácní, vždy mají energii pro sebe i druhé, jsou velmi stabilní. Techniky Aurarelax® přetvářejí „baterky v magnety“, to se pak promítá do všech životních oblastí daného člověka. Je více v pohodě, hlubokém vnitřním klidu a nadhledu, jeho magnetismus sílí, dokáže poradit, lidé mu naslouchají. Vše se postupně v jeho životě proměňuje k dobru všech a všeho, k úspěchu.

Aurarelax® technika „Padající úsměv“

„Posaďte se s rovnou páteří, nejlépe do kleku nebo překřižte nohy. Uvolněte svoje tělo a mysl několika nádechy a výdechy. Představte si na svých rtech jemný úsměv. Nejlépe, když rty navlhčíte jazykem a necháte jemně pootevřené. Nadechněte se a představte si, jak tento úsměv začne s výdechem jemně „padat“ dolů, jako když padá lístek ze stromu; tam kde se tzv. dotkne, přináší jemnost a uvolnění. Postupně prochází krk, oblast hrudníku, břicha, podbřišku až dopadne v oblasti rozkroku na zem. Pak přecházíme s nádechem znovu ke svým rtům a s výdechem opět dolů. Toto tantrajogínské cvičení rozjasňuje, čistí, projemňuje váš život.“

Specialistou na Aurarelax® pro ČR je Vasudhara.

Vasudhara

Jogínka, tantrička, lektorka v oboru Aurarelax. Vystudovala Fyzioterapii a Aplikovanou tělesnou výchovu. V době univerzitních studii poznala úchvatného mystika, duchovního Mistra Guru Járu, toto setkání považuje za nejosudovější a nejvzácnější ve svém životě. Jedině Jára ji odpověděl na otázky, na které ani univerzitní profesoři odpovědět neuměli. Na duchovních poutích s Mistrem procestovala Evropu, praktikovala v Africe na Sahaře, prožila hluboké poutě a retreaty v indických ašrámech, bungee jumping meditace v Nepálu, poustevny v Thajsku, hlubinnou výuku Aurarelax v Paradise ašrámu na Filipínách. Při těchto poutích a retreatech s Mistrem zažila výuku a mystické lekce, které ji otevřeli možnost žít výjimečný život a učit nádherné, léčivé nauky oboru Aurarelax.  Dnes je jeho studentkou již 17 let. 14 let aktivně vyučuje na lekcích a prožitkových seminářích Aurarelax jógu a vše s oborem Aurarelax spojené;  tedy i nauky Talentu srdce a Tantrických transformací…

Previous Article
Next Article