LOADING

Type to search

Tantrické transformace

Nauka

Tantrické transformace

Cesta Guru Jary Prosinec 28, 2017
Share

Tantrické transformace jsou licencovaným oborem duchovního Mistra Guru Járy. Komplexně v sobě zahrnují téma tantry s ohledem na původní význam tohoto slova, které znamená v posvátném jazyce sanskrtu jemněhmotné vlákno živé energie.

Tato živá, světelná energie prostupuje nejen tvé tělo, ale i celý prostor kolem nás, včetně dimenzí běžně neviditelných. Tímto způsobem uvádí všechny bytosti v univerzu do harmonického jednoty. Tantrické transformace mohou ve svém praktickém provedení umožnit jednak proměnu sexuální síly v její další tvořivé projevy (umělecké, osobně rozvojové), dokáží za použití dostupných tantrických cvičení zvyšovat energetickou kapacitu, tak aby se v přímé úměře zvyšovala i spokojenost jak v osobním tak profesním životě.

Současně mají Tantrické transformace Guru Járy potenciál proměnit osobnost nebo emoční disharmonie prostřednictvím technik ovládajících živlové síly na bázi starodávné taoistické alchymistické práce se živly jak uvnitř vašeho těla, tak v prostoru (voda, dřevo, oheň, země, kov). Samozřejmostí je geniální uzpůsobení tohoto alchymistického umění Guru Járou na míru dnešnímu modernímu člověku.

Vrcholovou možností, nikoliv však nereálnou, je prostřednictvím technik Tantrické transformace dosažení Nejvyšší duchovní realizace.

Specialistou na Tantrické transformace v ČR je Sahajananda.

Sahajananda

Filosof a psycholog, docent na univerzitách, autor několika knih. Dvacet let je žákem duchovního Mistra, Guru Járy. Přelomovým okamžikem se pro něj stala putování s Guru Járou na různá posvátná místa v Evropě i v Asii. Se svými inspirativními programy komponovanými podle nauky Guru Járy seznamuje už od roku 2000 širokou veřejnost na přednáškách a workshopech a při osobních konzultacích. Blízké jsou mu tematické oblasti orientální filosofie a filosofie duše, meditace, jógy a transpersonální psychologie. Během svého mnohaletého studia a praktikování všech dostupných nauk Guru Járy si za svůj centrální obor pro veřejnost vybral Tantrické transformace.

e-mail:  hlavinka.pavel@post.cz