LOADING

Type to search

Šrí Barbora Durga

New O nás

Šrí Barbora Durga

Cesta Guru Jary Prosinec 27, 2017
Share

Spoluzakladatelka duchovního hnutí Cesta Guru Járy (r. 1996), editorka duchovního časopisu Poetrie (2000–2007), editorka spisovatelského díla Guru Járy v rámci nakladatelství Bestceler a Nirvana Tree (od r. 1999), aktivistka hájící lidská práva na svobodu víry a myšlení. Jako jednou z mála žen byla uznána jako guru v tantrické linii guru Anahdán – Guru Jára v r. 2010.

 

Za dob studií u Guru Járy jako jeden z jeho nejbližších žáků žila po boku svého Mistra od r. 2003 jako putující tantrik a díky tomu procestovala během mnoha let svatá místa Indie, Nepálu, Egypta, Thajska, Indonésie a také Evropy. Od r. 2010 asistovala Guru Járovi při zakládání a budování ašrámu v panenském pralese na břehu Pacifiku, na Filipínách.

Narodila se 1. 9. 1974 (Panna, Tygr) ve Zlíně, vystudovala obory anglický jazyk a český jazyk na filosofické fakultě Ostravské univerzity (diplomová práce na téma alternativní výchovy dětí Informatorium školy mateřské a otcovské). Její specializací v duchovních oborech je tantra levé a pravé ruky (od r. 1998) a astrologie (od r. 1996).

“Žij jen to, v co skutečně věříš. A věř jen v něco, pro co stojí za to žít.”

Barbora Šrí Durga
Previous Article
Next Article