LOADING

Type to search

Talent srdce

Nauka

Talent srdce

Cesta Guru Jary Prosinec 28, 2017
Share

„Nechte se vést Talentem svého srdce k naplnění mise, kterou jste na tento svět přišli prožít.“

Talent srdce je jedna z nejzásadnějších součástí nauky Guru Járy. Týká se objevování toho nejkrásnějšího, co v nás je, našich talentů a poslání. Objevování smyslu života a talentu našeho srdce jde ruku v ruce s doteky Boha, Světla stvoření, vesmírné substance. Obojí je úzce spjaté s autenticitou a opravdovostí.

„Jsou tři strategie života.

Strategie 1: PŘEŽÍT

V evropských podmínkách už se skoro nevidí, jen v extrémních modech, když se něco semele, je to boj o každý další den.

Strategie 2: PŘEŽÍVÁNÍ

Žiješ co nejpohodlněji, snažíš se vyhýbat tomu, co bolí nebo co by bolet mohlo, a snažíš se dopřávat si malé radosti života, problém je v tom, že takovému životu chybí smysl. Lidé, co tuto strategii žijí, se jen posouvají směrem ke stáří a smrti, žijí, jakoby „přežívání“ mělo větší hodnotu než život samotný. Vrchol této strategie je na začátku, pak už jen rychleji či pomaleji přichází úpadek.

Strategie 3: ŽITÍ

Lidé, kteří zvolili tuto strategii, žijí skutečně sebe, svůj životní příběh. V žití tohoto příběhu objevujeme sebe, to, kdo jsme, to, v čem tkví naše autenticita. Vesmír si totiž dává velkou práci u všech s tvorbou originálu.

Není to vždy Buddhův příběh, ne vždy se nám to líbí, ne vždy je příběh tak vznešený, jsou to často úplně jiné příběhy. Ale ta hodnota pro Vesmír je v tom, že se narodí někdo, kdo je skutečně jiný, kdy se Vesmír nebude ve svém stvoření opakovat. Ale pak tedy Vesmír nechce, aby tato bytost žila to, co její soused, chce, aby ten člověk, ta bytost odkryla svou autenticitu, která do něj byla vložena. Originál má velkou hodnotu, a rozdíly nemusejí být veliké, ale unikátní.“

Po odhalení nevhodně nastavených mentálních postojů je možné každou čakru začít vylaďovat do její čisté, přirozené frekvence a tím očistit danou oblast života. A pak už jen pochopit svou duši a pomocí různých rituálů začít skutečně Žít vše, co v ní je.

Specialistou na Talent srdce v ČR je Sankalpa.

Sankalpa

Muzikoterapeutka, zpěvačka, lektorka oborů  Aurarelax a Talent srdce s třináctiletou praxí, se specializací na osobnostní a duchovní rozvoj. V oblasti muzikoterapie se zaměřuje zejména na terapii zpěvem. Jako členka kapely NOET (world music) a  sbormistryně (23 let praxe) tvoří a realizuje, spolu se svým manželem – kytaristou, harmonizující interaktivní koncerty. V roce 1999 se seznámila se svým duchovním Mistrem – Guru Járou. Od této doby se do hloubky věnuje studiu, praktikování a předávání jeho převratné nauky, kterou v propojení s  poznatky z muzikoterapeutické praxe a s vlastními životními zkušenostmi zprostředkovává na svých seminářích a workshopech. Z mnoha odvětví nauky Guru Járy je v současnosti nejvíce inspirována jeho Talentem Srdce se vzácným know how  vedoucím k naplnění smyslu života všech hledačů autenticity a jedinečnosti.

vidlickovas@seznam.cz

Previous Article