LOADING

Type to search

Léčebná tantrická liturgie

New Tantrická CGJ

Léčebná tantrická liturgie

Cesta Guru Jary Prosinec 29, 2017
Share

Tantrická liturgie zvaná odháčkování

Tantrická liturgie je příležitostí zažít spojení s Bohem. Prožitky těla jsou pomíjivé. Úkolem Guru Járy je: „vzdorovat pomíjivosti, překonat čas naší krátké fyzické existence a dojít k něčemu, co člověka přesahuje.“

Tento tradiční tantrický rituál vychází z principů životní kundalíni energie proudící v našich tělech v energetických centrech zvaných čakry. Tento rituál je založen na víře v tuto energii a na víře v ojedinělé schopnosti tantrického Mistra tuto energii uchopit, povznést, kultivovat.

Různé životní situace, které nás nějakým způsobem poznamenají, traumatizují (např. špatná volba sexuálního partnera, větší množství partnerů, ztráta milované osoby, rozchod, nervové zhroucení, životní styl, který vnitřně odmítáme apod.) plynulý tok energie v čakrách naruší, energie se zadrhne, a stejně tak náš život. Výsledkem jsou nejen následky typu ztráty sebevědomí, ztráta životního entuziasmu, ztráta životní cesty, ale v pokročilé formě deprese, alkoholismus, životní potíže, nehody, přitahování nešťastných náhod do života.

Tento výjimečný tantrický léčebný rituál (faith healing) mezi tantrickým Mistrem a jeho mudrou (energeticky spolupracující partnerkou rituálu) je zasvěcením mudry do světa energie bohyně Šakti. Vliv této božské energie, silně zlepšuje a chrání karmu mudry a ona pak mnoho měsíců nemusí procházet těžkými životními trampotami-zkouškami. Toto energeticky povznesené období může být pro mudru absolutně novým životním startem, jak se potvrdilo v desítkách příkladů. Vždy záleží na tom, na co ta či ona mudra klade důraz v daném životním období (sexualita, sebevědomí, zdraví) a tedy se většinou zaměří na ten výsledek z velmi široké palety zázračných účinků rituálu, který je jí momentálně v životě nejbližší a jehož uchopení umožňuje spirituální úroveň mudry.

Tyto zázračné efekty v životě (zlepšení zdraví, návrat partnera, úspěch v práci, šťastné pocity) jsou skvělým materiálním vedlejším účinkem primárního spirituálního zasvěcení. Součástí tohoto léčivého rituálu je většinou spojení lingamu a jóni, ale nemusí být vždy úplné. Každá mudra bez výjimky je do detailu obeznámena se všemi podrobnostmi liturgie. Existují i mudry, které jsou velmi energeticky senzitivní a jejich kundalíni je v první čakře dobře uchopitelná, tedy není nutné plné spojení lingamu a jóni, stačí takzvaný „tantrický polibek“, kdy se lingam tantrického mistra a jóni mudry jen dotknou. U tantrických rituálů jsou přesně dané pozice, všechno, co se při něm používá, je také rituální – ať už jde o byliny, krystaly nebo svaté předměty z tantrických klášterů.

-sah-